Piratvotter

Votter og lester er ganske kjedelig å strikke, synes jeg, men forbruksvarer i ethvert hjem med små barn. Derfor er det alltid en kjærkommen gave å få – i hvertfall for foreldre som aldri finner make par, når man er i ferd med å kle på seg og barna og få med alle sekker, vesker og poser i en hastig hverdagsmorgen. Løsningen på mitt «strikkeproblem» er å strikke et morsomt mønster:

piratvotter

I vente på å finne et annet strikkeprosjekt, har jeg nå noen par av disse i kurven min :). Mønsteret fant jeg på internett hos «Hello Yearn». Størrelse på vottene kan varieres med pinnenummer og garntykkelse.

6 thoughts on “Piratvotter

  1. Og jeg bare beundrer 😆 Selbuvotter kan gå hjem og legge seg – nå er det dødningehoder som gjelder 😈

  2. Disse var jo råtøffe da. Kanskje jeg må vurdere å strikke noen jeg og. Da må det bli til meg selv ;-D
    I motsetning til deg så synes jeg votter og annet småtteri er gøy å strikke. Eller, det er iallefall det eineste jeg har en sjangs til å få fullført… Og når jeg var i byen på lørdag så jeg at en av byens garnbutikker hadde 25% rabatt på alt garn. Jeg tar nå og printer ut oppskrifta i alle fall 😉

  3. Thomas likte disse vottene veldig godt, og ble veldig glad for julegaven! Han er jo så glad i Kaptein Sabeltann for tida, så da blir det selvfølgelig Sabeltann-votter! 🙂

  4. Pingback: Ellens tråd i veven » Bloggarkiv » Bloggeinnlegg 1000!

  5. Takk for lenka 🙂
    Sindre, 28 år, antok ei viss grønnfarge da han fikk se de fine vottene jeg vant i årets adventskalender på jobb. Jeg er ikke så lite stolt når jeg pynter meg med de vottene:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *