Tegneserien «Det mørke tårn – Legenden blir til»

Nå er den bestilt; tegneserien «Det mørke tårn – Legenden blir til» som er basert på Stephen Kings romanserie «Det mørke tårn». I forhåndsomtalene har jeg inntrykk av at den baserer seg på bok 4 «Trollmannen og glasskulen», en av de beste (synes jeg) i en serie på 7. Gleder meg til å lese den!

Legenden blir til

Boka kan kjøpes her.

4 thoughts on “Tegneserien «Det mørke tårn – Legenden blir til»

  1. Hei
    Synes hele serien «Det mørke tårn» er knall bra! Hvor fikk du kjøpt tegneserien?

  2. Ja denne har jeg ventet på lenge, jeg har prøvd å få tak i den engelske utgaven (the Gunslinger born) men det har vært vanskelig. Du har rett i at det kan virke som den er basert på bok 4, den er jo egentlig et langt flashback. Det er forøvrig utgitt flere tegneserier basert på the Dark Tover http://www.marvel.com/comics/dark_tower , håper de oversetter flere til norsk også. Hele denne serien er basert på hendelsene før «Revolvermannen», blant annet med en nærmere kikk på historien med Susan og hendelsene som ledet fram til drapet på Rolands mor. Gleder meg sykt…

  3. Takk for tips! Etter å ha lest tegneserieboka, synes jeg både forfatterne og tegnerne har behandlet romanen med respekt. Kommer det flere i serien, er jeg en av kjøperne 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *