Uten stemme

Så var jeg her igjen. Til min årlige heshet. Jeg har hatt det siden russetiden, men aldri så ille at jeg måtte være hjemme fra jobben. Det er jeg nå. Man har ingen autoritet med hviskestemme (jfr. sms-reklame)!

Knøttet har kommet med forskjellige teorier om hvor stemmen min kan være, og de har en spennvidde fra tannlegen og til søppelbøtta. Noen kolleger mener jeg kan ha allergi, andre gir meg logoped-trening.

Uansett årsak, dagen har gått til tedrikking, halspastillspising, soving, tegnspråk, klapping i hender og tramping i gulvet. Jeg håper jeg er bedre i morgen …

3 thoughts on “Uten stemme

  1. Skal jeg skaffe deg et slikt rør jeg snakket om,- har ny logopedtime til uka!!
    Lykke til,- vet hvordan du har det. Lasse har vel rolige dager nå,….- det pleier gubben min i si på slike dager…=)

  2. Takk for omtanke :).

    Ja, jeg vil gjerne ha et slikt rør, til neste år i hvertfall, Janne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *