123-meme

Jeg er blitt tagget av av Marian, og oppgaven er som følger:

Pick up the nearest book.
Open on page 123.
Find the fifth sentence.
Post the next three sentences.
Tag five people, and acknowledge who tagged you.

I skrivende øyeblikk sitter jeg ved spisebordet og bokhylla. De som har vært på besøk hos oss vet at de 4 nederste hyllene består av tegneserier – og jeg må lete lenge etter ei bok over 123 sider. Hever jeg blikket til 5. hylle finner jeg «Christine» av Stephen King som jeg leste en gang på begynnelsen av 90-tallet:

«Dagen etter dro den lykkelige familien avgårde, formodentlig for å gjenoppdage familiebåndene som forsvant på slutten av sommeren. Dagen før de skulle komme tilbake kjørte jeg en tur til Darnells Bilverksted. I dagslys var bygningen omtrent like vakker som et sønderknust pinnsvin midt i solsteken på motorveien.»

Både boken og filmatiseringen av den er verd å bruke tid på.

Jeg tagger: Astrid, Eirik, Mildrid, Rolf og Stian.

4 thoughts on “123-meme

  1. Gez. Jeg fulgte oppskriften og …

    «Henry, som betecknas «H», är SI-enheten for induktans. 1 H motsvarar en Wb/A (weber per ampere, eller volt per ampere per sekund). Med andra ord, 1 henry är induktansens storlek i en spole som får en spänning på 1 volt genom att den inducerande strömmen förändras med 1 ampere per sekund.

    Stephen King er nok hakket bedre 🙂

  2. Pingback: Eiriks forfatterblogg :: Bokmemeting

  3. Pingback: 123-meme | Rants from Rolf Marvin Bøe Lindgren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *