25 random things about me

Denne memen verserer på Facebook for dem som ikke har egen blogg – jeg er tagget og svarer på den både her og der. Oppgaven er som følger: skriv 25 tilfeldige ting; fakta om deg selv, vaner og mål du har. På slutten skal man tagge 25 andre.

Here we go:

 1. Jeg har mann,
 2. barn: Knotten på snart 8 år og Knøttet på 4 år,
 3. hus med hage og
 4. stasjonsvogn.
 5. Jeg har jobbet bl.a. som hjemmehjelp, pleiemedhjelper, fotoassistent, rengjører, servitør og håndtekster.
 6. Nå er jeg 100% lærer,
 7. samtidig som jeg tar videreutdannelse.
 8. Jeg liker å spise god mat,
 9. men hater å lage den.
 10. Jeg elsker å lese og diskutere bøker og tegneserier.
 11. Jeg elsker også gode filmer.
 12. Jeg har fått betaling for min pene og funksjonelle håndskrift.
 13. Jeg liker å strikke,
 14. sy,
 15. tegne,
 16. male,
 17. fotografere,
 18. arrangere og lime inn bilder (det heter visst scrapbooking).
 19. Jeg ønsker mer tid
 20. og flere hender.
 21. Jeg har en analytisk tilnærmingsmåte (vs. global/holistisk) og en visuell læringsstrategi (V-A-K-T: visuell, auditiv, kinestetisk eller taktil).
 22. En dag uten trening, er en dag uten mening.
 23. Jeg elsker å reise og har vært i 17 forskjellige land.
 24. Jeg har bodd i 4 byer.
 25. Jeg er et b-menneske, men tvunget inn i en samfunnsstruktur for a-mennesker.

Jeg tagger alle på lenkelisten min til høyre.

7 thoughts on “25 random things about me

 1. Hei.
  Jeg har lagt deg på bloggrollen min, håper det er greit. Jeg liker å lese bloggen din nemlig. :o)

 2. Heisann!

  Har lagt deg til i blogglisten min, håper du synes det er greit. Er over middels bokinteressert selv, og koser meg svært med innleggene dine. Var morsomt å lese all informasjon om deg i siste innlegg! 🙂

 3. Mildrid: Tusen takk for prisen, skal blogge om den senere!

  Monica: Bra!

  Knirk og litenIda: Det er helt i orden, og jeg linker tilbake. Jeg utfordrer dermed dere begge til å svare på denne memen 🙂

 4. Hæ? Hva betyr det å svare på memen? Jeg er heeeeelt ute og kjøre når det gjelder kryptisk bloggspråk. Men jeg satser på å bli klok – har jo akkurat begynt!

 5. Knirk: Meme kan defineres som dette eller dette. Hvis man i bloggeverdenen blir «tagget» i et «meme», er man linket til og utfordret til å gjøre det samme som den som som har tagget deg. Det kan f.eks være å svare på noen spørsmål, skrive lister, ta bilder eller lignende. Å svare på en meme er å følge oppgaven, linke tilbake til den som tagget deg og linke/tagge den videre til andre bloggere. Slik sprer den seg rundt, endres litt underveis og kommer kanskje tilbake til deg igjen via andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *