Ja, tenke det; ønske det; ville det med; — men gjøre det! Nei; det skjønner jeg ikke!

sa Ibsen sin Peer Gynt i 1867.

Det var noko sånt vi tenkte då vi starta i vinter på dansing for damer 30+. Ladies night er for oss mødre og tanter som har fylgt våre håpefulle på dansetreningane deira, og likt «movsa» deira. Vi var over 70 damer på opningskvelden, den største gruppa i Dans Fauske! Med Candyman, Tina Turner, Salsa, Queen og Hot and cold i øyre og føter, har vinteren gått og våren nesten kome. Ein gong i veka har vi flira, dansa og hatt det toppers. I kveld var vi omtrent 20 på vår-showet.

Eg er ingen meister, ikkje eingong fauskemeister, men eg dansa på scenen framfor 1000 menneske! Eigentleg hadde eg ikkje tenkt å delta sidan eg er sjenert av natur, men eg kunne ikkje bortforklare det for min son og alle dei andre ungane som skulle vere med. I ettertid er eg ikkje sikker på om eg hugsa alle stega, men eg var med!

A giant leap for me!

Ortoklor har hatt ein liknande oppleving …

6 thoughts on “Ja, tenke det; ønske det; ville det med; — men gjøre det! Nei; det skjønner jeg ikke!

  1. Du var kjempeflink, resten av Dans Fauske var kjempeflinke og jeg er så stolt av deg. Du er den aller tøffeste dama jeg kjenner!

  2. Takk, takk! Til hausten blir det zumba 🙂

    Espen, Erik og Consuelo, dykk var ikkje så verst de heller 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *